Cabinet de Avocat Staiculescu Calin

Acasa > Copyright

Termeni si Conditii

Acesta este site-ul oficial al Cabinet de Avocat / Law Office ``STAICULESCU CALIN``.
Materiale au fost elaborate si operate de catre Cabinet de Avocat / Law Office``STAICULESCU CALIN`` doar in scop informativ si nu constituie consultanta juridica legala. Nu actionati in virtutea acestor informatii fara a recurge la consultanta juridica de specialitate. Daca doriti sa ne contactati va rugam sa solicitati o intalnire personala cu Avocatul STAICULESCU CALIN.  Receptionarea acestor informatii nu presupune crearea unei relatii client – avocat. 
Pentru folosirea in cele mai bune conditiuni a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor prezentate in continuare: 
Sit-ul www.staiculescu.ro este proprietatea Cabinet de Avocat / Law Office``STAICULESCU CALIN``. 
        Cabinet de Avocat / Law Office ``STAICULESCU CALIN`` detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga in mod neconditionat sa nu copieze, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. 
        Cabinet de Avocat / Law Office ``STAICULESCU CALIN`` nu este responsabil in nici un fel pentru daunele, fie ele directe, indirecte, intamplatoare, sau cu caracter punitiv, ce pot surveni prin accesul la aceste pagini web. 
       Cabinet de Avocat / Law Office ``STAICULESCU CALIN`` isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului si de a face alte schimbari fara o avertizare prealabila. 
Orice tentativa de acces neautorizat la sit-ul www.staiculescu.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui site, ori izvorate din continutul site-ului vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din Municipiul Timisoara, Romania. 
        Site-ul, design-ul, textul, grafica, interfata, elementele interactive apartin © 2003 – 2018 Cabinet de Avocat / Law Office``STAICULESCU CALIN``.  TOATE DREPTURILE SUNT REZERVATE !