Cabinet de Avocat Staiculescu Calin

Acasa > Prezentare Avocat

Prezentare Avocat

LA GRANITA DINTRE VOCATIE SI EXPERIENTA NOI INCEPEM ACOLO UNDE CEILALTI SE OPRESC !

 

        Cabinetul Avocatial ``STAICULESCU CALIN``, este afiliat Baroului Timis din anul 2003. Prin grija si priceperea avocatului titular, oferim servicii de asistenta juridica, reprezentare, consultanta cu preponderenta pe nisa Dr.Penal/ Comercial-Societar/ Imobiliar iar cu sustinerea colaboratorilor asiguram asistenta juridica legala in domeniul drepturilor individuale si ale afacerilor cat si in rezolvarea litigiilor personale de orice natura.
In acest sens dezbatem cauze in interesul clientilor nostrii in fata tuturor instantelor judecatoresti din Romania, instantelor arbitrale nationale, internationale cat si la Curtea Europeana a Drepturilor Omului din Strasbourg.
       Colaboram cu notari publici, executori judecatoresti, experti judiciari, traducatori autorizati si alte categorii socio-profesionale, pentru ca impreuna cu acestia sa putem oferi servicii juridice complete profesionale.
       Acordam consultanta juridica pe baza de abonamente lunare dar si cu tarifare orara, serviciile pot fi efectuate, la cerere, direct in limbile engleza sau italiana. 
        Va invitam sa fim parteneri in incredere, sa depasim impreuna orice impas.

 

Motto:  “Nu este de ajuns sa crezi ca stii care este adevarul, trebuie sa ai si puterea sa il demonstrezi” !